Blog

Dit was een bijzondere fotoreportage….. 13(!) kleinkinderen op de foto voor opa en oma! Het mooiste cadeau om teVolledig bericht »

Stacey en Lucinde

Dit zijn Stacey en Lucinde, 2 super lieve zusjes! Ook deze meiden heb ik van kleins af aan mogen fotograferen. Dit wasVolledig bericht »

Familie Stevens

De 1e fotoreportage van Bart, Evi, Sara en Lotte was in 2012. Toen waren ze nog zo klein. En dit zijn foto’s vanVolledig bericht »

3 generaties!

Dit was een cadeau voor oma Adrie; een fotoreportage samen met haar kleindochter Iza en dochter Patricia. Mooi om de 3Volledig bericht »

Fotostudio!

Dit is hem, de nieuwe fotostudio!Volledig bericht »

De fotostudio gaat verhuizen!

Vandaag is het officieel… de fotostudio gaat verhuizen!! Volgende week krijg ik de sleutel en ga ik de fotostudioVolledig bericht »

Actie

Ik ben zo blij, de verbouwing is klaar! We zijn 1 etage naar boven verhuisd. Daar hangt de schommel weer en staat allesVolledig bericht »

Hoi Diana, Wat heb je weer een prachtige foto’s gemaakt van ons gezin! Toen we bedachten dat het weer leuk was omVolledig bericht »

Kado voor oma Kap

Oma Kap wordt bijna 70 jaar. Ik vroeg aan haar, wat wil je voor je verjaardag? Ze twijfelde niet lang…. Ze wildeVolledig bericht »

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIEVolledig bericht »

Vera, Nathan en Liv

Bericht van Vera in het gastenboek: “Voor ons de eerste Shoot bij Diana. We hadden al wel bij vrienden erg mooieVolledig bericht »

Familie de Heer

Een leuke reactie in het gastenboek:  “Wat een leuke ochtend hebben we gehad bij Diana. En het eindresultaat isVolledig bericht »

Brenda & Benthe

Brenda schreef een leuk bericht in het gastenboek op de website: “Diana, bedankt voor de ontspannen fotoshoot enVolledig bericht »

Mirna, Dennis, Vlinder en Bloem

De familie Martijn schreef een erg leuke reactie in het gastenboek: “Voor de tweede keer bij Diana mogen komen!Volledig bericht »

Bülent, Chantal, Ferhan en Elif

Wat een ontzettend leuke reactie vandaag in het gastenboek van de familie Sel: “Wij zijn inmiddels ‘kind aanVolledig bericht »

Edwin, Stephanie, Roan en Tamara

De broers Edwin en Roan hebben hun moeder deze foto’s kado gegeven voor haar 65ste verjaardag. Daar worden moedersVolledig bericht »

Geertrui en Tiemen

Wat was het fijn om dit mooie geluk te mogen fotograferen! Geertrui en Tiemen schreven een leuke reactie in hetVolledig bericht »

Veel foto’s!

Regelmatig probeer ik nieuwe foto’s te plaatsen op mijn website. Maar soms gaat de tijd zo snel en blijven er veelVolledig bericht »

Nikki en Isabeau

Dit zijn de zusjes Nikki (5) en Isabeau (3). Twee leuke meiden en echt zusjes en dus zijn ze dol op elkaar. Zo mooi omVolledig bericht »

Sophie, Kiki en Frederique

Het was een vrolijke woensdagmiddag met de zusjes Sophie en Kiki en hun kleine nichtje Frederique. Met als resultaat eenVolledig bericht »

Dide en Ties

Eind vorig jaar waren Dide (4 jaar) en Ties (3 jaar) samen met hun ouders in de fotostudio. Het was een fotoreportageVolledig bericht »

Peter, Dana en Jona

Het was erg leuk om Peter en Dana weer te mogen fotograferen. In 2010 heb ik hun bruiloft gefotografeerd en nu dus eenVolledig bericht »

Luca en Amber

Amber is maar een paar weken oud als ze voor het eerst in de fotostudio is. Natuurlijk zijn haar papa en mama erbij enVolledig bericht »

Feline en Floris

Het was erg leuk om de kinderen van Natasja te mogen fotograferen. Natasja was 3 jaar geleden in de fotostudio geweestVolledig bericht »

Sem, Dewi, Ramona en Gabriella

Het is alweer een paar weken geleden dat Sem (8) met zijn zusje Dewi (13) en zijn nichtjes Ramona (9) en Gabriella (14Volledig bericht »

Bart, Evi, Sara en Lotte

Voor de 4e keer waren ze in de fotostudio en het was weer een feest om deze 4 mooie kinderen te mogen fotograferen!Volledig bericht »

Jamie, Dexter en Lewis

Het was weer zo leuk om de broertjes Dexter en Lewis te mogen fotograferen en deze keer samen met hun grote broer JamieVolledig bericht »

Vrijgezellenfeestje!

Maaike, de zus van bruid Machteld, had het vrijgezellenfeest georganiseerd. Samen met 14 vrouwen kwam zij eind septemberVolledig bericht »

Eline en Julia

Deze sportieve zussen wonnen een kadobon voor een fotoreportage tijdens de demo dag van Sportvereniging D.O.T.O. ElineVolledig bericht »

Familie van Schilfgaarde

De meeste fotoreportages maak ik in de fotostudio, maar af en toe heb ik ook een leuke opdracht op locatie. Zoals dezeVolledig bericht »

Yara

Het was eigenlijk de bedoeling dit kleine meisje voor het eerst te fotograferen in de buik van haar mama Soraya. MaarVolledig bericht »

Cooper

Cooper was vorige week samen met zijn ouders voor de 2e keer in de fotostudio. Ik kan er veel over vertellen, maar dezeVolledig bericht »

Stacey en Lucinde

De vakantie zit erop en ik ben inmiddels weer druk bezig met nieuwe fotoreportages. Maar in deze blog nog de foto’Volledig bericht »

Dave en Luna

Luna is tot nu toe de jongste bezoeker van de fotostudio. Met 2 weken oud kwam ze samen met haar grote broer Dave (4Volledig bericht »

Familie Bijdevaate

Vorige maand had ik een heel relaxte fotoreportage met deze gezellige familie. Zie hier een aantal foto’s uit deVolledig bericht »

Bruiloft Vincent en Carlijn

Dit zijn de foto’s van de zonnige en sfeervolle bruiloft van Vincent, Carlijn en Madelief!Volledig bericht »

Tijne, Julie en Siebe

Na ruim 2 jaar kwamen Tijne en Julie weer terug in de fotostudio. Deze keer samen met hun kleine broertje Siebe van 1Volledig bericht »

Marielle en Antoinette

Vorige maand kwamen Marielle en Antoinette in de fotostudio. Ze kennen elkaar van de dansacademie in Leiden. InmiddelsVolledig bericht »

Geboortekaartje Elif

Eind april stonden de foto’s op mijn blog van de zwangerschapsreportage van Chantal samen met haar man en zoontjeVolledig bericht »

Veel nieuwe foto’s

De site is weer helemaal bijgewerkt met nieuwe foto’s op de homepage en uiteraard weer een nieuwe blog. Deze keerVolledig bericht »

Chantal, Bülent & Ferhan

Het is voor mij heel leuk om deze familie elke keer weer te mogen fotograferen. Vanaf dat Fehran 1 jaar was, komt hijVolledig bericht »

Bram

Vorige maand kwam er een heel mooi mannetje voor een fotoreportage. Bram van 5 weken oud kwam samen met zijn oudersVolledig bericht »

Carlijn, Vincent en Madelief

Ik heb dit verliefde stel al eerder mogen fotograferen. In augustus kwam Carlijn met een mooie hoogzwangere buik naar Volledig bericht »

Merel & Nina

Het was zo leuk om foto’s te maken van deze 2 lieve zusjes. En wat het nog leuker maakte, is dat dit de 2eVolledig bericht »

Chantal en Bülent

Eind vorig jaar mocht ik het trouwfeest van Chantal en Bülent fotograferen. Chantal en Bülent zijn met hun zoontjeVolledig bericht »

Michelle, Luuc, Lars en Stef

De neefjes Luuc, Lars, Stef en nichtje Michelle kwamen samen met hun ouders in februari voor een fotoreportage naar deVolledig bericht »

Eurohypotheken Rijnmond

De meeste van mijn opdrachten bestaan uit fotoreportages in de fotostudio. Maar zo nu en dan word ik ook gevraagd voorVolledig bericht »

Krista en Wim

Vorige maand waren Krista en Wim in de fotostudio voor een zwangerschapsreportage. Krista is 35 weken zwanger en genietVolledig bericht »

Familie Hijmans

Vandaag precies een maand geleden was de familie Hijmans in de fotostudio. Irene had de reportage geregeld voor haarVolledig bericht »

Bruiloft

Wisten jullie dat ik ook bruidsreportages maak? Het is op dit moment nog niet te vinden op deze website, maar binnenkortVolledig bericht »

Seb en Fiene

Het is alweer een paar weken geleden, dat ik mijn overbuurkindjes Seb en Fiene heb mogen fotograferen. Seb (4 jaar)Volledig bericht »

Nico, Saskia en Kate

In november mocht ik het kleine meisje van Nico en Saskia bewonderen. In april waren zij ook bij mij geweest voor eenVolledig bericht »

Maaike en Boris

Deze foto komt uit een fotoreportage van Maaike met haar zus Marianne en haar zoontje Boris van 11 weken oud. MaaikeVolledig bericht »

Familie de Wit

Begin oktober was de familie de Wit in de fotostudio. Kirsten is op dat moment 34 weken zwanger van haar 4e kindje.Volledig bericht »

Sandra en Manon

In oktober zag ik Sandra voor de 2e keer in de fotostudio. Een jaar geleden was ze met haar 2 zussen geweest voor eenVolledig bericht »

Jasmijn en Valentijn

Jasmijn van bijna 2 jaar, was samen met haar broertje Valentijn van 5 maanden en haar ouders in de fotostudio. JasmijnVolledig bericht »

Carlijn en Vincent

Het was nog spannend of de fotoreportage door kon gaan, want Carlijn had namelijk 4 dagen voor de uitgerekende datum eenVolledig bericht »

Familie Middeldorp

Deze fotoreportage is nog gemaakt op een warme zomerdag in september. Toen kwamen Maaike, Gertjan, Lieve, Bloem, Ard,Volledig bericht »

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Op mijn website zijn de foto’s te zien van de fotoreportages in mijn fotostudio. Het grootste gedeelte van deVolledig bericht »

Tijn en Jint

De 2 leuke broertjes Tijn en Jint waren in september bij mij in de fotostudio. We hebben foto’s gemaakt met eenVolledig bericht »

Familie Seelaar

Eind vorig jaar mocht ik Ellen voor het eerst fotograferen. Ze was toen zwanger van haar 3e kindje en samen met haar 2Volledig bericht »

Caja, Wim, Bart, Evi, Sara & Lotte

Het is heel bijzonder om de familie Stevens elk jaar in september te mogen ontvangen in de fotostudio. Caja, Wim, Bart,Volledig bericht »

Amber

Begin september belde Amber mij voor een zwangerschapsreportage. Ze is dan al hoogzwanger van haar 3e kindje en zeVolledig bericht »

Familie Martens

Op een zonnige zaterdag in augustus was de familie Martens in de fotostudio voor een fotoreportage. Ze waren in totaalVolledig bericht »

Joni en Mila

Eind augustus kwamen Pieter en Madelon met hun dochters voor een fotoreportage naar Bergschenhoek. Joni is de oudste,Volledig bericht »

Britt en Dexter

Britt is zwanger van haar tweede kindje. Samen met haar zoontje Dexter van bijna 2 jaar, kwam zij begin september naarVolledig bericht »

Bo, Cooper en Floris

Toen ik begin juli een email van Katinka ontving, vond ik het gelijk een leuke opdracht. Kantinka schreef me dat zeVolledig bericht »

Bibi en Lola

Begin augustus waren de 2 zusjes Bibi en Lola in de fotostudio. Het was een erg leuke reportage, waarbij Bibi al goed  Volledig bericht »

Welkom op mijn nieuwe website!

Ik ben erg blij dat vanaf vandaag mijn nieuwe website online is! De afgelopen maanden heb ik gewerkt aan deze website.Volledig bericht »

Bekijk hier de algemene voorwaarden