Masthead header

Gastenboek

8 januari 2019 - 11:17

Diana Kap - Bedankt Patricia, wat leuk om te horen! Dank je wel, was inderdaad een bijzondere 3 generatie fotoserie! Groetjes Diana

8 januari 2019 - 10:55

Patricia Bos - Hoi Diana, je hebt van ons een mooie 3 generatie fotoserie gemaakt met mijn moeder, Iza en ik.
En ondanks dat Iza van 2 met haar eigen willetje soms een beetje afgeleid was is dat op de foto’s niet terug te zien.
Hele mooie foto’s en een mooie herinnering.
Groetjes, Patricia

8 december 2017 - 21:25

Femke - Tijdens de shoot was de sfeer dankzij Diana gezellig en ontspannen, daardoor waren de kinderen blij en ontstonden er geweldige foto’s! Super snelle service ook want de shoot was op zaterdag, en op donderdag hadden we onze selectie al op dvd binnen!

19 november 2017 - 23:32

Melanie - 5 jaar geleden heb je onze familie prachtig vast gelegd en nu er een kleine dame bij is gekomen wilden we graag weer bij jou mooie foto’s laten maken en wat zijn ze weer mooi geworden!! Zelfs onze eigenwijze kleine dame heb je prachtig gefotografeerd! We zijn er weer heel blij mee, super bedankt!

24 april 2017 - 19:40

Marjolein - SUPER foto’s!! Mijn ouders zijn erg blij met het resultaat en wij uiteraard ook. TOP gedaan!!!!

18 november 2016 - 11:44

Karina - Hoi Diana,
Wat zijn we weer blij met de supermooie foto’s die je van de kids hebt gemaakt. Iedere keer als we bij je zijn geweest, is het weer een feestje om het uiteindelijke resultaat te zien. Ook het maken ervan vinden we een gezellig uitje! Ga zo door!

24 oktober 2016 - 10:54

Marlies, Martijn, Lucas & Lauren - Hoi Diana,

Wat heb je weer een prachtige foto’s gemaakt van ons gezin! Toen we bedachten dat het weer leuk was om mooie foto’s te maken was er ook geen twijfel mogelijk, we gingen natuurlijk weer naar jou!
Onze kleine dame met eigen mening die altijd even moet wennen aan nieuwe mensen en situaties was gelijk op haar gemak. Zelfs een flitslamp kon daar niets aan veranderen 😉

Bedankt!

3 oktober 2016 - 15:51

mirjam - Super leuke foto’s en een prettige samenwerking. Aanrader!

16 september 2016 - 20:19

Heleen - Tot volle tevredenheid onze derde fotoshoot bij jou gedaan! Erg fijn hoe je de tijd neemt om zo mooi mogelijke shots van de kinderen te maken. Tot weerziens!

15 september 2016 - 09:02

Sanne Evers - Eindelijk mooie foto’s van ons hele gezin want wat is het lastig onze drie energieke jongens er tegelijk goed op te krijgen.Ze waren bij jou echter direct ontspannen en hadden gewoon lol met elkaar zodat je ze hebt kunnen vastleggen zoals ze zijn. Bedankt voor het mooie resultaat.
Familie Evers

8 september 2016 - 11:37

Jordi, Anke, Dide en Ties - Voor de tweede keer bij je geweest en weer verrast door de geweldige foto’s, waardoor een keuze maken erg lastig was!
De ontspannen sfeer die je creëert en het feit dat kinderen hun gang kunnen gaan (zelfs kunnen schommelen!) dragen zeker bij aan de mooie, spontane foto’s! Wij komen over een paar jaar weer terug voor shoot nummer 3!

groetjes,
Jordi, Anke, Dide en Ties

5 september 2016 - 22:15

Ruijsjes - Hoi Diana, bedankt voor de mooie foto’s. We zijn erg blij mee. Zo knap hoe je onze beweeglijke jongens zo mooi op de foto hebt gekregen! We komen zeker nog eens terug, maar nu eerst genieten van deze plaatjes van foto’s.
Groeten,
Fam. Ruijs

3 september 2016 - 09:36

Suzanne - Diana, je hebt weer hele leuke foto’s gemaakt. Je doet het zo lekker ontspannen met die kinderen, waardoor je je kinderen ook echt terug ziet in de foto’s zoals ze zijn. Bepaalde trekjes die bij je kind horen, zie je terug in de foto’s. Echt leuk! Hartstikke bedankt.

15 augustus 2016 - 15:14

Mandy - Diana, bedankt voor de mooie foto’s. We hebben de ochtend bij jou als heel leuk, gezellig en relaxed ervaren. En die schommel en de wind waren het helemaal bij onze dames. We zijn erg blij met de foto’s!

15 juli 2016 - 14:41

Suzanne - Wat een geweldig eindresultaat…veel mensen in mijn omgeving zijn ook heel enthousiast.

28 juni 2016 - 19:49

Stephanie - Hoi Diana,
Voor de tweede keer zijn we met onze dochters langsgeweest, wat een feest was het weer. Ze vinden het poseren echt leuk en de schommel en ringen waren favoriet! Lekkere ongedwongen sfeer. Weer heel hartelijk bedankt!
Groeten,
Stephanie

21 juni 2016 - 17:18

Chris, Feline, Matisse en Marije - Voor de tweede keer zijn we nu bij je geweest en weer hebben we zoveel mooie foto’s van ons gezin! Heel erg blij mee! En wat ontzettend fijn dat je de foto’s zo snel klaar hebt, we hoefden er opnieuw helemaal niet op te wachten! De Dvd is inmiddels ook binnen! Nogmaals bedankt Diana!

1 juni 2016 - 11:27

Lisanne - Van de week een fotoshoot gehad met hele mooie foto’s als eind resultaat! Zijn er super blij mee! Bedankt voor de fijne ontspannen shoot in een mooie ruime studio.

2 oktober 2014 - 19:11

Natalie, Vincent, Jurre en Marit - Voor de tweede keer een fotorapportage van de kinderen laten maken. Ook deze keer was het weer moeilijk kiezen, zoveel mooie foto’s als er waren. En 1,5 week na de shoot de foto’s al op cd-rom thuis!

30 september 2014 - 13:56

Nathalie - Diana, Bedankt voor de mooie foto’s. We zijn er ontzettend blij mee! groetjes Ivo, Nathalie, Boris & Stan

24 september 2014 - 22:23

Mirella - Wat een leuke ochtend hebben we gehad bij Diana.
En het eindresultaat is ontzettend mooi geworden. We zijn heel erg blij met de foto’s en het waren zoveel mooie en leuke foto’s, dat het kiezen niet makkelijk was. Diana, bedankt voor de mooie foto’s!!

15 september 2014 - 16:33

Vera - Voor ons de eerste Shoot bij Diana. We hadden al wel bij vrienden erg mooie foto’s gezien dus waren al erg enthousiast. Diana heeft alle tijd genomen om ons alledrie leuk spontaan op de foto te krijgen. Wij zijn erg blij met het resultaat en komen zeker nog eens terug!

18 juli 2014 - 18:37

Samantha Middel - Voor de eerste keer over de vloer bij Diana. Een ontspannen sfeer, ruime tijd en begrip voor persoonlijke wensen maken het een unieke ervaring. Het resultaat zijn wij erg blij mee. Diana heeft oog voor detail, speelt goed in op situaties en weet op de meest onverwachte momenten de mooiste en meest ontspannen foto’s te schieten.

Wij komen graag volgend jaar weer op bezoek! Groeten Fam. Middel

9 juli 2014 - 13:03

Benthe, Gijs en Brenda - Diana, bedankt voor de ontspannen fotoshoot en de prachtige foto’s! Onze dochter Benthe heeft het erg leuk gehad en dat is terug te zien…

17 juni 2014 - 19:11

Vlinder, Bloem, Dennis en Mirna Martijn - Voor de tweede keer bij Diana mogen komen! En ook dit keer weer met supermooie foto’s als eindresultaat. Het eerste exemplaar is inmiddels al op mega-formaat afgedrukt en hangt midden in de woonkamer. Dankjewel Diana, voor een fijne, ontspannen ochtend en de geweldig mooie foto’s! Tot de volgende keer! Groet, Vlinder, Bloem, Dennis en Mirna Martijn

9 juni 2014 - 12:30

Chantal Sel - Wij zijn inmiddels ‘kind aan huis’ bij Diana! 😉 Ferhan heeft alweer zijn 5e fotoshoot gedaan, op onze bruiloft was er Diana ook bij en voor het geboortekaartje van Elif hebben we Diana ook ingeschakeld. Nu voor het eerst met zijn vieren. Ondanks dat Elif niet echt meewerkte ( en dat is zachtjes uitgedrukt) zijn er toch weer prachtige foto’s gemaakt! We zijn er weer super blij mee!! Groetjes Bülent, Chantal, Ferhan en Elif

12 mei 2014 - 09:16

Bart, Marjolein & Timo - We zijn voor de 2e keer bij Diana geweest. Het was nog ff een geregel om voor moederdag nog een afspraak te krijgen. Maar het is gelukt! Wat is het resultaat weer mooi geworden van Timo en zijn neefje Beau.. Iedereen heeft een mooie foto(‘s) van de 2 neefjes samen. We komen zeker nog een keer terug!

6 mei 2014 - 11:37

Geertrui en Tiemen - Met spanning voor hoe dat poseren voor de camera zou gaan kwamen we foto’s maken, maar de ongedwongen sfeer zorgde voor een leuke fotoshoot waar we zelfs echt plezier aan hebben beleefd. We zijn super blij met de foto’s van de zwangerschap en ons samen, bedankt!

29 maart 2014 - 08:49

Kim - Bedankt Diana voor de onwijs mooie foto’s van mijn twee dochtertjes Nikki & Isabeau! Ben er zo blij mee, precies hoe ik het graag wilde hebben. De canvas in het nieuwe huis komt er zeker te hangen!
Groetjes,
Kim, Nikki & Isabeau

19 februari 2014 - 08:59

Sander, Brenda, Luca en Amber - Toen onze kleine meid zeven weken was hebben we met zijn vieren een fotoshoot gedaan. Luca van ruim drie wilde thuis nooit meewerken voor een leuke foto, dus ik hield mijn hart vast of het wel zou gaan lukken……..Eenmaal in de fotostudio kon hij eerst even lekker spelen en was het een heel omgedwongen sfeer. Voor ik het wist zat hij voor de camera en……. hij vond het zelfs leuk! Diana nam alle tijd voor onze shoot en er zijn veel, hele mooie, dierbare foto’s uitgekomen. Niet alleen van Luca, maar ook van onze kleine Amber en van ons vieren als gezin! #trots

22 januari 2014 - 22:54

Marcel en Melissa - Hi Diana,

Super bedankt voor de geweldige foto’s!
We zijn er erg blij mee en komen zeker terug als de kleine geboren is voor een newborn/baby shoot!

11 januari 2014 - 09:33

Leon, Mendy en Beau - Beste Diana,

In oktober hebben wij met zijn drietjes een fotoshoot bij jou laten maken. Wat een prachtige foto’s zijn dat geworden! De foto’s zijn niet alleen door papa en mama gewaardeerd, ook de opa’s en oma’s vinden de foto’s geweldig. Inmiddels hangen er overal foto’s en kunnen wij ze nog iedere keer bewonderen 🙂 Beau ziet ze nu zelf ook en wijst er telkens naar; hij vindt ze dus ook mooi 🙂
Bedankt en tot de volgende keer!

Leon, Mendy en Beau

12 december 2013 - 23:23

Anke en Jordi van Dalen - Ha Diana,

Bedankt voor de relaxte ochtend en de onwijs leuke en mooie foto’s. Dide en Ties staan er echt op zoals ze zijn! Een mooi cadeau voor de opa’s en oma’s!

Groet,
Jordi en Anke

15 november 2013 - 00:47

Natasha Stroeker - Beste Diana,

Wij zijn heel blij met de foto’s die je van ons gezin hebt gemaakt. Door de relaxte en professionele manier waarop je foto’s maakt, voelden wij ons erg op ons gemak. Dit zorgt ervoor dat de foto’s puur zijn: iedereen staat erop zoals hij / zij is.
Nogmaals hartelijk dank! En als we weer eens foto’s willen laten maken, komen we zeker bij je terug.

Groeten, Barry, Natasha, Ruben en Rick

7 oktober 2013 - 15:36

Maaike - Helemaal leuk, met 14 meiden als uitje tijdens een vrijgezellen een mooie portret foto van eenieder in de studio van Diana en vervolegns op lokatie een groepsfoto met de skyline van Rotterdam. Foto’s zijn super geworden!

6 oktober 2013 - 17:41

Toon en Annie Raats - Hallo Diana,

Wat heb je toch weer mooie foto`s gemaakt van,
onze kinderen en kleinkinderen.
We zijn er heel erg blij mee.

Groetjes Toon en Annie Raats

19 september 2013 - 21:08

Britt Teunissen - Alweer de 3e fotoreportage bij Diana Kap.. En wat heeft ze er weer wat moois van gemaakt! Dit keer bonuszoon Jamie en zoontjes Dexter en Lewis op de foto als verjaardagskado voor hun papa.
Ik denk dat hij er heel blij mee zal zijn!
Diana, heel erg bedankt weer voor je geduld. Het was best lastig om drie knullen goed op de foto te krijgen maar het resultaat is wederom prachtig!
Tot snel weer 😉
Groetjes, Britt & Mannen

14 september 2013 - 20:10

Gerdien, Eline en Julia - Dankzij de loterij bij DOTO een fotoshoot gewonnen. Vorige week zaterdag was het dan zover. Het was een gezellige, ontspannende middag. We waren heel benieuwd naar het resultaat. De foto’s zijn heel mooi geworden.

Diana, super bedankt!

Groeten,
Gerdien, Eline en Julia

12 september 2013 - 09:30

Katinka de Vries - Vorige week zijn we met Cooper voor de 2de keer bij Diana geweest. De 1ste keer was met neef en nicht en de afgelopen keer straalde Cooper alleen op de foto’s! We zijn enorm blij met het resultaat!! Bedankt en tot de volgende keer.

Groetjes Robert & Katinka

9 september 2013 - 19:19

Leonie Rensen - Wat een mooie foto’s van onze kinderen we zijn er echt super blij mee. En bedankt voor de snelle service.

Groetjes Mariëlle en Leonie.

13 augustus 2013 - 10:04

Annemarie Vermeulen - Pas geleden voor de 2e keer bij Diana geweest. De 1e keer met onze oudste dochter die toen 5 maanden was en nu met het hele gezin.

Ik vond het best een uitdaging met een peuterpuber van 3,5 en spring in het veld van 1, maar het is Diana heel goed gelukt om weer een hoop leuk foto’s te leveren. De meiden staan er echt op zoals ze zijn en ik ben ook heel blij met leuke foto’s van ons 4-tjes.

Tot over een paar jaar!

Groetjes,
Annemarie

8 juli 2013 - 11:34

Marije - Hoi Diana,
Bedankt voor de leuke fotoshoot samen met onze dochter! We waren erg nieuwsgierig naar het resultaat, vooral omdat Feline al snel genoeg leek te hebben van het poseren;-) Maar wat werden we blij van de plaatjes die je ons mailde al na een paar dagen! Wat een mooie momenten heb je vast weten te leggen van onze dochter en van ons gezin. We zijn er heel erg blij mee!
Bedankt en fijne zomer!
Lieve groet, Matisse Marije&Feline

4 juli 2013 - 14:43

Iris van Duuren - Hai Diana,

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s die je van onze 2 dochters gemaakt hebt!
Ondanks dat onze jongste er na een half uurtje echt geen zin meer in had, zijn de foto’s toch erg mooi geworden!
Tot volgend jaar!

Iris en Marc

28 juni 2013 - 22:12

Karina - Diana,
Dank je wel, voor de prachtige foto’s van onze 4 jarige zoon en 2 weken oude dochter, het resultaat is super!
Wij komen zeker nog eens bij je terug .

27 juni 2013 - 22:24

Suzanne van der Burg - Het was de derde keer dat ik mijn twee dochters bij Diana Kap kwam, maar het resultaat was weer geweldig. Echt super leuke foto’s. Het gaat allemaal zo lekker ontspannen en relaxed. Ze neemt echt de tijd voor je! En dat zie je terug in de foto’s. Zeker met jonge kinderen is dat wel fijn.
Dank je wel!

Groetjes,
Suzanne

23 juni 2013 - 11:46

Erica - Hoi Diana,

Heb een hele leuke fotoreportage gehad! De sfeer is zo relaxed zodat ik me snel op mijn gemak voelde en dat is zichtbaar op de foto’s.

Echt superleuk en bedankt voor je prachtige werk!

Tot ziens en groetjes van Erica.

19 maart 2013 - 21:24

Karin Smits - Je hebt voor de 2e keer foto’s gemaakt van onze meiden. Het zijn weer super mooie foto’ s geworden… Bedankt!

5 februari 2013 - 23:52

Irene - Hoi Diana,

Wat een snelle actie! Op maandag einde van de middag gebeld en op dinsdag konden we met de hele familie terecht!
Ondanks de droevige aanleiding van ons bezoek hebben we een geweldige leuke en gezellige middag gehad. De foto’s zijn prachtig geworden, een hele mooie herinnering! We konden niet kiezen en hebben er dus 25 besteld ipv van 16 :-)!
We komen vast en zeker nog een keer bij je terug en ik raad je bij iedereen aan!

Groetjes, Irene (en familie)

29 januari 2013 - 12:23

Krista van der Starre - Hoi Diana,

Onlangs zijn we bij jou langs geweest voor een zwangerschapsreportage. De foto’s hebben we inmiddels ontvangen en we krijgen enorm veel complimenten over je fotografie! We vonden het erg leuk om te doen en komen straks met onze kleine man zeker bij je terug!

Dank je voor de mooie foto’s!

Groet,

Krista en Wim

11 januari 2013 - 09:30

Vivian - Hi Diana,

Begin januari zijn ook wij als jong gezin met onze kleine man van 12 weken bij jou geweest.
Ondanks alle babygedoe: luier, flesje, huiltje en het daaropvolgende slaapje, zijn het schitterende foto’s geworden.
Vooral jouw ‘relaxed zijn’ tijdens de shoot heeft daar een grote invloed op gehad.

Ontzettend bedankt voor de mooie foto’s en tot ziens voor een volgende keer,

Groetjes,
Vivian

15 oktober 2012 - 20:42

Judith Freijser - Hoi Diana,

Dank je wel voor de mooie foto’s! Je ziet ons zeker nog een keertje terug!

Groetjes,
Judith

9 oktober 2012 - 10:02

Ellen - Hoi Diana,
We zijn nu twee keer bij jullie geweest en er volgen zeker nog meer sessies de komende jaren.
Ondanks dat de meiden lang niet altijd tegelijk zin hadden om te poseren, waren de foto’s ook deze keer weer super!
En ik laat altijd trots de foto van Jasmijn in je collage aan anderen zien 🙂 Erg leuk!
Groetjes
Ellen, Martijn, Nynke, Jasmijn en Myrthe

13 september 2012 - 20:56

Madelon - Hoi Diana!

We hebben een leuke middag gehad tijdens de fotoshoot. De kinderen konden tussendoor ook lekker spelen. Zo bleef het een goede relaxte sfeer.

De foto’s zijn erg mooi geworden. We zijn heel blij met het resultaat!

Diana, super bedankt voor de leuke gezellige middag en de prachtige foto’s!!

Groetjes Madelon

15 augustus 2012 - 14:26

Natalie - Hoi Diana,
Wat leuk om een foto van Jurre terug te zien in de collage!! We zijn nog steeds echt superblij met de foto’s.
Groetjes, Natalie

Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*

Bekijk hier de algemene voorwaarden