Masthead header

Werkwijze

Al 10 jaar lang maak ik met veel plezier foto’s in Lansingerland. Ik begon met een studio aan huis in Bergschenhoek, daarna een studio in Berkel en Rodenrijs en vanaf nu werk ik bij jullie thuis. Liever niet thuis? Dan kan ik ook een ruimte regelen. Ik heb een mobiele studio met veel vrolijke achtergrond kleuren en ik kan dat op bijna elke plek opbouwen. Ideaal dus!

Ik werk met daglicht. Het daglicht zorgt voor een natuurlijke, pure sfeer. Kies daarbij de achtergrond kleur die bij je past. Zo creƫer je een foto die ook helemaal mooi uitkomt in je interieur.

Ik hou van ongedwonge, pure foto’s en daarom zorg ik voor een ontspannen sfeer tijdens de fotoreportage. Het is fijn om gewoon een praatje met elkaar te maken. En met kinderen wordt er soms een beetje gedanst of lekker gesprongen. Zo kan iedereen zichzelf zijn! Het contact tussen de kinderen, papa, mama, familie of dieren is het mooiste wat er is. Een knuffel, kus, een blik naar elkaar of gewoon hard lachen brengt zoveel moois op de foto!

Bekijk hier de algemene voorwaarden